+1 CHATTITUDE Viewer-ambassadører

- DIN indsats er også vigtigt - tag dit +1 løfte i dag!


Vi har brug for alt den hjælp, vi kan få, til at udbrede det gode budskab. Derfor kan du som "alm. dødelig" også gøre en forskel - i dén grad endda!


Vi har brug for ambassadører, der vil vise det gode eksempel, vil bekæmpe "gift" på Nettet og vil være fortaler for, hvordan man behandler sine medmennesker pænt i enhver form for kommunikation.


Ambassadør-rollen kan du bl.a. varetage ved at gribe ind, når du ser og oplever dårlig opførsel hvorsomhelst - f.eks. ved at kommentere det (i et høfligt, kontrolleret og dannet sprog naturligvis).


Hvis du vil afgive dit +1 løfte, så kvitterer vi med at give dig status som +1 viewer-ambassadør på vores Discord server. Samtidigt med det får du lov at bruge vores +1 bannere på dit website, din Facebook, din stream eller hvor du nu har lyst til at bruge det.


Læs mere og afgive dit +1 løfte her: https://bit.ly/2QXhAXx


“Mange vil sikkert sige, at det er nytteløst at forsøge at påvirke folk til at opføre sig bedre bag tasterne - at det er en umulig opgave. Hvis man siger dét, så ER det ihvf. en umulig opgave! Hvis vi sammen, én for én i det daglige gør en indsats, så vokser det sig større og større og kan vi hver især få bare én person til at forandre sig, så har vi allerede vundet!”

Jens Sætter-Lassen aka Wonderbai - Skuespiller, streamer og "+1 formand"

Er du streamer, så har du mulighed for at søge om medlemsskab i det eksklusive +1 Stream-team. Læs mere her!