+1 CHATTITUDE Stream Team

- En yderst eksklusiv klub


Som streamer og influencer har du i dén grad mulighed for at tage ansvar i forhold til at oppebære en ordentlig kommunikation og opførsel. Det er DIG som dine seere kigger på og lytter til - og derfor har du "first hand" forudsætninger for at påvirke og dermed bidrage til, at vi får skuden vendt mod en pænere kommunikation.


Som influencer har man potentielt en meget kraftig påvirkning på sine følgere og seere. Det er jo bl.a. også derfor, at sponsorer viser en den tillid, at man får lov at eksponere deres brand - hvilket man helt naturligt gør så professionelt og omhyggeligt, det er muligt.


Som +1 CHATTITUDE streamer-ambassadør forventes det, at du oppebærer en ligeså høj brandingværdi i din håndtering af mærkesagen.

For nu får DU muligheden for at vise din opbakning - og for at sende et godt, stærkt budskab ud til alle dine seere, følgere, sponsorer og alle andre - hvor du samtidigt kan markere, at du gerne står inde for gode formål - og at du vil have et ordentligt sprog på din stream.


I første omgang er der etableret et team på Twitch, men vi ønsker at udbrede dette til alle andre relevante platforme - så sidder du med en idé eller et ønske, så kontakt os endelig!


Læs mere her om, hvad vi forventer af dig - og hvilke krav, du skal leve op til for at blive en del af fællesskabet: https://bit.ly/2N6qRI1

Se +1 Stream Teamet på Twitch her: https://www.twitch.tv/team/plusonechattitude

"Det er ikke et ønske om, at Internet skal være et dødkedeligt sted, hvor vi ikke kan lave fis og have selvironi. Det handler om at reagere både, når folk ikke taler pænt men egentlig også når folk taler pænt. På den måde kan vi også skabe et stærkere og mere kærligt sammenhold.

Jens Sætter-Lassen aka Wonderbai - Skuespiller, streamer og "+1 formand"

Er du ikke streamer/influencer, så har du mulighed for at støtte op som +1 viewer-ambassadør. Læs mere her